Skip to content

Fysio Marsan tavoitteena on tuottaa laadukasta ja monipuolisia fysioterapiaa. Toimimme Tornion uimahallilla, missä fysioterapiaa voi toteuttaa monipuolisesti. Erityisosaamisenamme on OMT (ortopedinen manuaalinen terapia) sekä BOBATH eli aikuisneurologinen kuntoutus. Kouluttaudumme säännöllisesti ja haluamme pysyä ajan tasalla fysioterapiaan ja asiakkaan hoitoon liittyvissä asioissa. Hoitokokonaisuus muodostuu yksilöllisestä tutkimisesta, hoidon suunnittelusta ja opastuksesta ongelman ratkaisemiseksi.

Palveluihimme voit tutustua tarkemmin palvelut-sivulla.

Marja-Liisa

Marja-Liisa on erikoistunut ortopediseen manuaaliseen terapiaa (OMT). Aikuisten neurologinen kuntoutus (Bobath-konsepti), faskiakäsittelyt (Stecco) sekä leukanivelfysioterapia ovat hänen erityisalaansa. Marja-Liisalle ryhtiin liittyvät asiat sekä liikkeen ja liikkumisen motivointi ovat lähellä sydäntä.

Soita:  040 5234807

Sanna

Sanna on erikoistunut aikuisten neurologiseen kuntoutukseen (Bobath-konsepti) sekä myofaskiaalisiin käsittelyihin, kuten faskiamanipulaatio (Stecco). Sanna on iloinen, helposti lähestyttävä ja empaattinen työssään.          

Soita:  040 6727771